Örter trädgård design

Designens syfte och funktionalitet är mycket viktigt så att designern kan låta sina kreativa juicer flöda under designprocessen. Designern kan vara väldigt kreativ men det räcker inte för att skapa en fantastisk trädgård.

För grundläggande trädgårdsteman bör du identifiera rätt användning av växter, färger och till och med i aromer av örter. Vanligtvis väljs vissa örtväxter beroende på de teman som valts av moderna örtplanterare.

Om du föredrar att utforma din trädgård på ett formellt sätt kan du använda geometriska mönster som rutor eller cirklar. I en formell trädgårdsdesign är örtens färger korrekt valda; är ordnade efter höjd; och har en bra symmetrisk design. Bra exempel på formella designträdgårdar är Knot trädgårdar och Spiral örter.

Det finns också den så kallade Container Herb Garden Design. Denna trädgård består av olika växter placerade eller planterade i behållare. Containerträdgård anses vara ett bra alternativ för trädgårdsarbete i små områden.

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *