Mountainbike Skor

Mountainbikeskor är kanske en av de viktigaste mountainbikeutrustningarna. Förutom att de erbjuder starka fötter och fotledsstöd är dessa viktiga för att förbättra din körprestanda. När du väljer dina mountainbikeskor är det viktigt att välja dem med tanke på hur du ska använda dem

Downhill skor:

Downhillskor är bra för dem som föredrar tyngre, slitstarka skor med starkt skydd. Dessa skor har en hård, platt sula med ingrävda klossar. Downhill -mountainbikeskorna är ett bra val för utomhusaktiviteter. För många ryttare är en av de möjliga nackdelarna som Downhill -skor har jämfört med andra modeller dess vikt.

Racing Cleats:

Perfekt för längdskidåkning och prestationsracing, racingskorna är utformade speciellt för cykling. Skorna är lätta med hård plastsula och fast övre skal. De har antingen kardborreband för att fästa skon eller krok-och-ögla stängningar.

Platt sula:

Skor med platta sulor är ett bra val för människor som letar efter många andra aktiveringar utöver cykling. Dessa skor har platta sulor och är inte utrustade med klossplattor.

Related Post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *